+4 0746 132 114

Termeni si conditii


Va rugam sa cititi cu atentie inainte de a efectua o comanda:

Cateicufite.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

Cateicufite.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site (www.cateicufite.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite de www.cateicufite.ro. www.cateicufite.ro va notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Clientii nostri, sunt foarte importanti pentru noi, de aceea dorim ca experienta dumneavoastra de cumparaturi cu noi sa fie una rapida, prietenoasa si cel mai important sa fie sigura.

 

Cateicufite.ro este creat pentru a mentine detaliile dumneavoastra private, orice informatie personala este folosita strict pentru identificarea comenzilor dvs. sau pentru a va trimite newsletter-ul nostru lunar. Datele dvs. personale nu vor fi oferite sau vandute in scopuri publicitare. Tot pentru siguranta dvs. aveti optiunea de a face o comanda fara a fi necesar sa va creati un cont de client.

 

Politica de stabilire a preturilor este atent monitorizata de catre personalul nostru, pentru a va putea oferi cele mai competitive preturi. Preturile pot fi modificate in functie de furnizorii nostri, fara anuntarea in prealabil. Toate preturile de pe site sunt in LEI si includ TVA.

 

Returnarea se face in termen de 10 zile de la primirea comenzii, toate costurile privind returnarea sunt suportate de catre client. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original si sa nu prezinte semne de deteriorare sau purtare. Pentru a evita returnarea, in cazul in care nu sunteti siguri de marimea aleasa va rugam contactati-ne.

 

Daca doriti o anumita masura de la un produs afisat pe site-ul nostru, va rugam de asemenea sa ne contactati, pentru a incerca sa va aducem pe comanda masura dorita.

Pozele au caracter informativ, uneori culoare poate diferii putin in functie de lumina sau de aparatul foto. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri!

 

Textele, logo-ul, grafica si imaginile sunt proprietatea cateicufite.ro si sunt protejate de legile dreptului de autor din Romania. Orice incercare de copiere, preluare,distribuire, creare de  lucrari derivate, sau de exploatare comerciala a continutul acestui site web, fara acordul nostru este interzisa.

 

Desi facem eforturi pentru a preveni eventualele erori si greseli gramaticale acestea se pot strecura de aceea ne rezervam dreptul de a face corectii.

 

Cateicufite.ro anuleaza comenzile care nu au fost confirmate timp de 48 de ore sau orice alta comanda care ridica suspiciuni.

 

 

Pentru orice alte nelamuriri va rugam sa ne contactati prin email (office@cateicufite.ro) sau telefonic(0747.132.114). Va mutumim!

PetClub.md

Haine catei-Sitemap