+4 0746 132 114

Concurs:


Catelusi si cateluse din intreaga tara daca sunteti frumosi, talentati si rasfatati va invitam sa va inscrieti la concursul Miss si Mister Catelus, asa ca pregatiti-va, puneti-va cea mai haioasa hainuta aranjati-va parul si rugati-va stapanul sa va faca o poza deosebita .

   

Regulile concursului:


 Dragi stapani, este simplu inscrieti-va catelul la concurs prin uploadarea unei poze, completati atat datele  dvs. cat si ale catelului, scrie-ti o descriere care sa arate cat de special este micutul si de ce ar trebui sa fie votat. Apoi asteptati aprobarea pozei uploadate, dupa aprobare votarea  poate incepe.

 Castigatorul este ales lunar, in functie de numarul de voturi, minimul de voturi pe care castigatorul trebuie sa il aiba este de 100.  Dupa terminarea concursului si afisarea pe site a castigatorului, toti patricipantii de luna trecuta nu vor mai aparea pe site. Daca vrei sa reactivezi poza catelului tau pentru a participa din nou la concurs, trimite-ne un e-mail la office@cateicufite.ro sau adauga o alta poza si inscrie-ti din nou catelusul la concursul lunii in curs.

Votarea se efectueaza pe baza de email cu confirmarea acestuia  pentru a evita eventualele posibile tentative de frauda.

Cateicufite.ro isi rezerva dreptul de a selecta ce poze inscrise aproba sau nu .

Cateicufite.ro isi rezerva dreptul de a salva adresa ip si retine cookie-urile pentru a evita eventuale tentative de frauda.

Voucherele acordate ca si premiu la concurs pot fi folosite pana la suma de 250 RON daca comanda este mai mare de 250 RON se achita diferenta dupa ce s-a aplicat discount-ul.

Costurile de transport sunt suportate de catre castigator.

Va rugam sa fiti corecti si fie ca cel sau cea mai buna sa castige. Mult succes!

 

PetClub.md

Haine catei-Sitemap