+4 0746 132 114

FURminator Long Hair M

FURminator Long Hair M

Pret: 120.00 LEI

Adauga in cos


Descriere

Te-ai saturat de parul incalcit si lasat prin toata casa de cainele tau? Cu peria Furminator acest lucru nu se va mai intampla. Aceasta este usor de folosit, comfortabil de manevrat datorita manerului ergonomic din cauciuc si usor de curatat datorita butonului fur-ejector care o data apasat elimina parul dintre lamelele periei. Furminator a fost creat pentru a elimina caderea parului si pentru a reduce considerabil cantitatea de par din locuinte. Cum actioneaza peria Furminator? Lamelele din otel inoxidabil patrund pana la radacina firului de par eliminand parul mort si lasand in loc un par moale si frumos. Folositi numai pe caini cu parul drept sau putin ondulat inclusiv terrierii ( exclus pudeli si bichoni cu parul foarte cret).

Cum se foloseste peria Furminator?

Utilizati peria doar pe par curat si uscat, se recomanda a fi folosit dupa baie numai atunci cand parul este complet uscat.

Treceti usor peria prin parul cainelui in directia de crestere a acestuia, incepand de la cap continuand in jos pe linia spatelui. Evitati apasarea si nu insistati prea mult intr-un singur loc, folositi miscari lungi si usoare, folositi cu atentie in zona stomacului a picioruselor si in zona genitala. Nu folositi peria  cand cainele prezinta dermatite, bubite sau roseata, consultati medicul veterinar abia dupa rezolvarea problemei o puteti folosi cu incredere.

Curatati parul cu ajutorul ejectorului in timpul perierii.

Sfat de la Missy: " Taiati caltisorii mari cu foarfeca inainte de a peria animalutul pentru a nu-l chinui, credeti-ma eu stiu!!! "

Specificatii

Peria este prezentata in 3 dimensiuni: mica, medie si mare. Marimile lamelelor sunt de 4,5 cm cea mica, 6,8 cm cea medie si 10,16 cm cea mare.

Cea mica este folosita pentru cainii din rasele: Yorkshire Terrier, Chihuahua, Pomerian si caini asemanatori acestor rase.

Cea medie este folosita pentru cainii din rasele: Beagle, Jack Russel Terrier, Pekignese si caini asemanatori acestor rase.

Cea medie este folosita pentru cainii din rasele: Cocker, Golden Retriever, Schanuzer si caini asemanatori acestor rase.

Nu spalati cu apa lamelele periei si nu folositi niciodata pe blanita uda sau umeda. Peria se foloseste atat pentru caini cat si pentru pisici.

PetClub.md

Haine catei-Sitemap